The best of me – Nicholas Sparks


Screen-Shot-2014-06-30-at-7.11.11-PM

Iubire, ambiţie, regretul pentru lucrurile nefăcute şi întrebări precum; „Ce s-ar fi întâmplat dacă…?”

Sunt doar câteva elemente cheie din cartea lui Nicholas Sparks – „Cel mai de preţ cadou”. Cunoscut pentru bestseller-urile lui internaționale, care tratează teme precum creştinismul, drama sau adolescenţa, autorul este pe departe preferatul meu. Eşti captat de începutul poveştii prin simplitatea ei, atras de modul extraordinar prin care detaliază şi cele mai mici detalii, simţuri sau emoţii, apoi eşti captat de povestea încâlcită, rămâi cu sufletul la gură datorită acţiunii şi apoi răsuflii uşurat când totul se termină cu bine şi dragostea învinge.De această dată, autorul schimbă firul poveştii şi ne oferă o lecţie importantă de viaţă.

,,În primăvara lui 1984, liceenii Amanda Collier şi Dawson Cole s-au îndrăgostit. Cu toate că făceau parte din două lumi diferite, dragostea lor părea să sfideze toate regulile de viaţă din micul oraş Oriental, Carolina de Nord. Însă evenimentele neprevăzute urmau să dezbine acest cuplu tânăr, trimiţându-i pe fiecare în direcţii diametral opuse. Acum, după douăzeci şi cinci de ani, Amanda şi Dawson sunt chemaţi înapoi în Oriental ca să ia parte la inmormântarea lui Tuck Hostetler, mentorul care, odinioară, a adăpostit idila lor adolescentină. Pe măsură ce Amanda şi Dawson îndeplinesc instrucţiunile pe care Tuck le-a lăsat pentru ei, aceştia realizează că nimic din ceea ce ştiau – despre Tuck, despre ei înşişi şi despre visurile lor dragi – nu era aşa cum părea. ”

O carte excepţională pe care vă invit să o citiţi şi un film care îţi redă în imagini emoţiile şi trăirile intense pe care le-ai trăit!

Sursă text: http://www.antonelasofiabarbu.ro

Sursă foto: www.pagetopremiere.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s