O nuntă memorabilă – Brad Pitt & Angelina Jolie


După o relaţie de 9 ani şi 6 copii împreună,Brad Pitt (50 de ani) şi Angelina Jolie (39 de ani) s-au căsătorit la sfârşitul

săptămânii trecute, în Franţa. Ştirea a fost transmisă mai întâi de Associated Press, iar apoi a fost confirmată de People.com. Nunta a avut loc sâmbătă, acasă la cuplu, la Castelul Miraval din satul francez Correns, proprietate cu podgorie şi capelă, cumpărată de cei doi în 2008. Toţi cei şase copii au fost prezenţi la nunta care a avut puţin peste 20 de participanţi. Evenimentul a fost în special organizat pentru copiii cuplului – Maddox (13 ani), Pax (11 ani), Zahara (9 ani), Shiloh (8 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, care au 6 ani.

Jolie şi Pitt s-au logodit cu 2 ani în urmă, în 2012, când el i-a oferit un inel cu diamant special tăiat pentru ea. Anul acesta, în mai, Angelina Jolie vorbise despre planurile de nuntă într-un interviu cu revista People. Ea a menţionat că vor o nuntă intimă, în care copiii să fie implicaţi foarte mult. Mai demult, cuplul a spus că se va căsători abia când toţi oamenii care doresc să se căsătorească în SUA, iniferent de orientarea sexuală, o vor putea face legal. „Aşteptăm să găsim momentul potrivit pentru copii, pentru muncă, atunci când simţim că e ceasul bun. Vorbim uneori despre asta şi copiii mai pomenesc de nuntă, care – în viziunea lor – se aproapie de o nebunie. Într-un fel, ei sunt cei care plănuiesc nunta. Va avea o tematică Disney sau paintball. În casa noastră fiecare are personalitatea lui, toţi au păreri ferme aşa că va fi distractiv. Asta e cel mai important. Când vom face nunta, vrem să fie o zi grozavă pentru familia noastră”, a povestit Angelina.

Anul acesta a fost unul foarte plin pentru cuplu, cu perioade în care cei doi actori au fost în părţi diferite de lume. Amândoi au lucrat la proiecte cu acţiunea plasată în al doilea Război Mondial. Brad Pitt e cap de afiş şi conducător de tanc în drama „Fury”, iar Angelina Jolie a regizat drama biografică „Unbroken” – povestea de supravieţuire a unui fost atlet olimpic ajuns soldat. Cât timp nu s-au văzut, cei doi au decis să-şi trimită scrisori scrise de mână. „Am decis să fim ca în perioada aceea (n.r. al doilea Război Mondial), ne puteam imagina că el era pe frontul european, iar eu pe frontul din Pacific. Ne-am scris scrisori de mână, ceea ce ne-a făcut să ne simţim foarte aproape unul de altul şi ne-a făcut să ne gândim la toţi oamenii aceia care trăiau separaţi de război cu lunile, dacă nu chiar cu anii”, a povestit actriţa-regizor.

Următorul lor proiect e unul împreună (poate a fost planificat pe post de lună de miere): drama „By the Sea”. Filmările vor avea loc în Malta, iar rolurile principale vor fi jucate de Angelina şi Brad. Scenariul a fost scris de Angelina. „E ceva ce am scris cu ani în urmă pentru Brad şi pentru mie. Doar de dragul amuzamentului. E un mic film artistic, independent fiindcă nu mai apucăm să facem din astea pe cât ne-am dori. E ceva foarte micuţ şi experimental”, a adăugat ea.

De cele mai multe ori vedetele se străduiesc din răsputeri să facă cea mai spectaculoasă nuntă, detalii extravagante, lux şi accesorii care mai de care mai sofisticate. De această dată, cuplul Brad Pitt & Angelina Jolie au demonstrat că simplitatea şi eleganţa poate fi un lux pe care mulţi nu-l adoptă la unul dintre cele mai importante evenimente şi au arătat că dragostea dintre ei şi bucuria de a fi alături de cei dragi lor este tot ceea ce contează cel mai mult! I-am admirat foarte mult pe cei doi iar acum după ce am văzut cum s-a desfăşurat nunta lor sunt extrem plăcut surprinsă şi fericită pentru lecţia care au reuşit să o ofere celorlalţi.

Rochia Angelinei mi se pare extrem de frumoasă, denotă simplitate şi eleganţă, iar voalul a fost nota de rezistenţă. Imprimeurile au fost create de copii lor! Absolut superb. Un moment extraordinar într-un mediu aşa cum se cuvine – în familie. Tortul a fost un al doilea wow. La fel de simplu, posibil să fi fost făcut în casă împreună cu copii lor şi din nou arată sentimentul de dragoste. Întreaga atmosferă denotă familiaritate, căldură şi dragoste!

Iată căteva poze de la nunta secolului:

 

Sursă informaţii: http://www.cinemarx.ro

 

Nu uitati sa ma urmariti:

Facebook            YouTube           Pinterest

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s