Apă plată cu lămâie? Oricând!


limunada

Te-ai gândit vreodată cât de multe beneficii aduce combinaţia dintre zeama de lămâie şi apă? Consumată dimineaţa pe stomacul gol, această băutură nu doar ajută la prevenirea şi tratarea mai multor probleme de sănătate, ci luptă şi împotriva kilogramelor în plus.

Să-ţi începi ziua cu un pahar de apă călduţă în care ai pus sucul de la o jumătate de lămâie înseamnă să ai grijă de sănătatea ta. Lămâia se numără printre fructele care ajută la întărirea imunităţii, la menţinerea sănătăţii vaselor de sânge, împotriva bolilor de piele şi împiedică dezvoltarea celulelor canceroase în organism.

 

Menţine mai mult timp senzaţia de saţietate

Exact ca în cazul merelor, lămâile conţin un anumit tip de fibre care pot înlătura senzaţia de foame pentru mai mult timp. Este vorba de pectine, fibre care reduc cantitatea de zahăr absorbită în sânge după ce mănânci, ceea ce face ca valoarea glicemiei să rămână stabilă, iar apetitul să nu mai apară decât după câteva ore.

Te ajută să pierzi în greutate

Unul dintre beneficiile combinaţiei dintre apă şi lămâie este datorat piederii kilogramelor în plus, deoarece grăbeşte arderea caloriilor, accelerează metabolismul iar grasimile nu au suficient timp pentru a se depune.

Aliat al detoxificării

10624831_758895210850248_161803080983381881_nAmestecul este cunoscut şi pentru capacitatea de a curăţa organismul de toxine. Dacă apa în care adaugi zeama de lămâie este călduţă, ea favorizează tranzitul intestinal şi ajută la eliminarea substanţelor toxice acumulate în ficat.

În vacanţa de vară am făcut câteva excese pe care ar trebui să le remediez încetişor. Motiv pentru care în fiecare zi acord 30 de minute exerciţiilor fizice, precum alergare în aer liber sau gimnastică. Încerc să am grijă de alimentaţia mea şi cât mai multă apă cu lămâie.

În următorul clip veţi afla alte beneficii ale apei cu lămâie pentru sănătatea şi frumuseţea noastră!

 

 

 

Nu uitati sa ma urmariti:

Facebook            YouTube           Pinterest

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s