Pregătiri pentru vacanţă


7-lucruri-pe-care-nu-trebuie-sa-le-pui-in-bagajul-de-mana-cand-pleci-in-vacanta_size1Gata, ne facem bagajele!

Printre liste, notiţe şi alte lucruri de bifat eu şi prietenul meu vom porni spre o vacanţă plină de soare, plajă, vitoare amintiri şi linişte. Destinaţia noastră este Spania – Murcia şi vom sta 5 săptămâni.

De câteva zile tot verific mijloacele de informare online pentru a realiza o lista completă cu tot ceea ce ne-ar trebui în vacanţă.

Chiar dacă noi femeile am fi în stare să luăm toată casa cu noi, ar trebuie să e limităm la două valize destul de încăpătoare şi care să cuprindă tot ceea ce este folositor.

Noi vom merge cu autocarul, 3 zile şi 2 nopţi. Motiv pentru care va fi un drum lung şi obositor, dar privind partea bună a lucrurilor, vom avea foarte multe lucruri interesante de văzut şi ne vom bucura de această experienţă nouă.

După cum vă spuneam mai sus, am cercetat multe site-uri cu sfaturi pentru realizarea bagajului şi vi le împărtăşesc şi vouă:

Alege valiza potrivită. Alege o valiză de calitate, rezistentă şi uşor de manevrat. Există acum trolere cu patru roţi, pe care le poţi transporta fără efort. E preferabil să ai două bagaje: unul mai mare, pentru cală (dacă mergi cu avionul) şi altul mai mic, de mână, pe care îl poţi pune în compartimentul de deasupra scaunului din avion.
Informează-te despre locul în care ajungi. Este important să ştii cum e clima, cultura locului în care mergi şi ce activităţi ţi-ai propus să faci. Acestea te vor ajuta să alegi hainele şi obiectele potrivite.
Fă-ţi o listă cu tot ce intenţionezi să iei la tine. Astfel nu vei uita nimic şi vei avea timp să speli şi să calci hainele. De asemenea, notează şi cosmeticele, electronicele, accesoriile, încălţămintea.
Alege haine care se întreţin uşor. Mai exact, ia-ţi haine care se spală uşor de mână (astfel nu vei căra tot dulapul) şi evită-le pe cele care necesită călcare.
Rulează hainele, nu le împături! Acest mod de aranjare te va ajuta să câştigi mai mult spaţiu în valiză, exploatând fiecare colţişor.
Cumpără kituri cu produsele de îngrijire. Decât să cari şamponul, balsamul, gelul de duş, cremele de faţă sau de corp care pot cântări chiar câteva kilograme, optează pentru variante mici, de călătorie, ale acestor articole. Dimensiunile reduse le fac ideale pentru a fi luate şi în avion.
Depozitează încălţămintea în saci de pânză. Pune fiecare pantof în câte un sac. Astfel nu vor atinge hainele şi îi vei putea strecura perfect printre ele în bagaje. Alege încălţări confortabile, pe care le poţi purta ore întregi. Nu lua pantofi noi!
Ia-ţi la tine medicamente de bază. De obicei, în alte ţări, nu poţi cumpăra nimic de la farmacie fără reţetă. Aşadar, ia la tine pilule împotriva durerilor de cap sau a problemelor digestive. Poţi pune şi leucoplast, antitermice sau altele, după nevoi.
Strecoară şi o carte sau o revistă în bagaj. Sunt utile pentru citit  şi te ajută să îţi umpli timpul cu folos şi să te relaxezi.
Voi reveni cu articole despre cum mi-am făcut bagajul într-un final şi despre experienţa pe autocar!
100001893279511pizapw1404754516
Dacă v-a plăcut articolul meu, nu uitaţi să mă urmăriţi:
Facebook           WordPress           You Tube
Reclame

Un gând despre „Pregătiri pentru vacanţă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s