Interviu cu un coleg – tema numărul 2


 

 

66452_310120299106846_1474121848_n

Tânără frumoasă și ambițioasă, Nicoleta Calance își dorește o familie și este mulțumită de viața ei. S-a maturizat foarte repede, a răspuns tuturor provocărilor din viața ei și a trecut mereu cu fruntea sus peste toate obstacolele. Asociația Studenților Jurnaliști (ASJ) este a doua sa familie și se consideră foarte norocoasă că a avut ocazia să facă parte din această echipă minunată. 

Ce îți place să faci în timpul liber?

Timp liber, nu prea știu ce înseamnă, având în vedere că vin și la facultate și am și un job. Dar atunci când prind câte o pauză, îmi place să mă plimb, să vorbesc cu cei apropiați sufletului meu și să citesc.

Dacă ai putea să dai timpul înapoi, ce schimbări ai face în viața ta?

Nimic. Nu aș schimba nimic. Cred că toate lucrurile care s-au întâmplat până acum în viața mea, își au rostul. Cred că nimic nu este întmplător. 

Dacă ar fi să te caracterizezi în trei cuvinte, care ar fi acestea?

Organizată, ambițioasă și vorbăreață!

Care a fost cea mai fericită zi din viața ta?

Am avut multe momente fericite în viața mea și sigur voi mai avea, dar dacă este să aleg una, ar fi ziua de 5 decembrie 2013. Am avut parte de un moment de neuitat, cu care sigur nu mă voi mai întâlni. Am împlinit vârsta de 22 de ani și totodată am fost cerută în căsătorie într-un mod inedit. Știu, sunt romantică, dar să-mi intemeiez o familie e unul dintre visurile mele, pentru că mă consider o familistă convinsă.

Ce ai învățaț despre tine în toți acești ani?

Ce-am învățaț despre mine? M-ai pus pe gânduri cu întrebarea asta. Am învățat să fiu mai responsabilă, mai chibzuită în ceea ce privește banii și să fiu mai ordonată. Toate acestea s-au întâmplat când am venit la facultate. Nu mai era mama cea care îmi pregătea micul dejun în fiecare dimineață, nu mai era mama care să spele și să calce hainele „fetiței ei” și nu mai era nici tata, cel care plătea facturile. M-am trezit singură, într-un apartament, cu facturi în fiecare lună, cu o anumită sumă de bani care trebuia să-mi ajungă câteva săptămâni. Dar nu mă plâng. Consider că toate aceste lucruri m-au ajutat să mă maturizez și să-mi apreciez și mai mult părinții.

Care sunt valorile în cazul cărora nu ai vrea să faci niciun compromis?

Nu m-am gândit niciodată la acest lucru, dar probabil nu voi face niciun compromis care ar putea să mă facă nefericită. Îți dau un exemplu care îmi vine acum în minte: în momentele în care voi avea o familie și nu m-aș mai înțelege cu soțul meu nu voi face niciun compromis „de dragul copiilor”.

Ce anume ai dori să realizezi astfel încât să simți că ai o viață împlinită?

Mi-aș dori să am un job bine plătit în România, pentru a nu fi nevoită să plec din țara mea și mi-aș dori un copil. Deocamdată, așa văd eu o viață împlinită.

Te afli în ultimul an de facultate. Pe ce drum vei porni de acum încolo?

Sincer să-ți spun , sunt foarte confuză. Știu doar că mă voi muta în Suceava. În ceea ce privește job-ul, nu cred că voi lucra în domeniu. Dar nu știu ce îmi va rezerva viața. La următorul interviu îți voi spune exact unde mă aflu. 🙂

Sursă foto: http://www.facebook.com

Autor: Jderu Laura Mihaela

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s