Răutatea din ochii lor


Sursa foto: Art Pics Photography

Sursa foto: Art Pics Photography

 

De-a lungul celor 21 de ani ai mei am întîlnit foarte mulți oameni diferiți. Am întânit persoane care se afișează cu numele de „prieten”, care se folosesc de tine, se prefac că te ascultă, când de fapt ei râd în sinea lor și se bucură pentru situația problematică prin care treci uneori. Am întâlnit persoane pe care le ajuți, ești alături de ele și niciodată nu primești un simplu „mulțumesc”. Au fost foarte multe personaje și cu siguranță vor mai fi și altele. Dar genul de persoană pe care nu voi putea niciodată să încerc să o înțeleg este cea invidioasă. Sunt genul de persoane care îți vor răul! Sunt acele personaje care îți vor spune cuvinte pline de răutate și invidie. Vor încerca să îți spună fel de fel de minciuni pentru că ei își doresc să lași garda jos, să faci ceea ce își doresc ei și să suferi. Sunt cele mai crude personaje.

Niciodată nu le voi putea percepe doza imensă de răutate, de invidie și de ambiție prostească de a te face să suferi, să renunți la ceea ce ai de preț și să te vadă apoi lipsit de încredere și speranță. Pur și simplu așa sunt ei creați. Și aici mă refer la acele persoane care nu trăit până acum o poveste de iubire, care sunt invidioși pe fericirea altora și care nu cred că există astfel de conexiuni.

Tot ce ne rămâne de făcut este să ne ridicăm de jos, să luptam pentru ceea ce avem și să nu dăm satisfacție acelor personaje pline de răutate și invidie!

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s