Frumuseți înflăcărate


Cu siguranță fiecare dintre noi are în casă lumânări parfumate, care mai de care mai colorate, strălucitoare și cu forme inedite. Sunt așa de frumoase, încât le ținem pe post de bibelou. De ce? 1. Pentru că sunt prea frumoase pentru a fi arse. 2. Pentru că este parfumată, iar mireasma ei ar învălui discret toată încăperea, dar totuși este prea frumoasă ca să ardă. 3. Pentru că este primită de la iubit/ă, prieten/ă și are valoare sentimentală, iar dacă ar arde s-ar irosi frumusețea ei, dar și amintirea celor dragi.

Zilele trecute am descoperit „Lumea Lumânărilor”,  – http://www.magazin-lumanari.ro/ – un magazin online de lumânări din Cluj, care are o varietate de forme extraordinar de frumoase, sortate în funcție de sărbători, petreceri și anotimpuri. Oferă o gamă largă de lumânări pictate manual pentru iubitorii de frumos care doresc un plus de magie în casa lor și pentru cei dragi.

P.S: Dacă îți dorești să vizitezi magazinul, poți participa mai întâi și la Cluj Brands Tour. Cu siguranță nu vei regreta. – Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: Farmec, Napolact, Ursus, Jolidon, Electrogrup, Arobs, Liliac, Gimmy, Lumea lumânărilor. Partener media: 24 FUN Cluj. Parteneri: Hotel Athos, Bistro Maitresse, Autonom Rent-A-Car, Webfactor

Înainte de toate trebuie să știm că lumânările sunt făcute din parafină, stearină și soia. Lumânăresele din Cluj folosesc doar parafină. Aceasta poate fi de două feluri: lichidă, folosită la producţia pe maşini, unde trebuie să existe aparatură specială, şi solidă, pentru producţia manuală, sub formă de plăci. N-aţi crede, nici mie nu mi-a venit să cred, dar există mii de tipuri de parafină, la fel cum sunt materialele pentru haine. În România, cererea pentru lumânări parfumate este foarte mare. Parafina se poate achiziţiona gata parfumată, gata aranjată şi are preţ triplu. Sau se poate cumpăra simplă, la preţuri decente, avantajul fiind că poţi face zeci de combinaţii de forme şi palete de culori.

Cel mai impresionant pas este pictatul, de aceea lumânăresele lucrează 8 ore pe zi și se ghidează după principiul: „trebuie să-ți placă ce faci”. Însă, acum urmează întrebarea simplă, dar totuși fară un raspuns concret: „știți că lumânările trebuie arse?” Aici aș spune că îmi pare rău să le ard pentru că sunt prea frumoase, însă în Feng Shui se spune că este bine să arzi lumânările, mai ales că de asta sunt și făcute. Și întradevăr, este adevărat. De asta sunt lumânarile, pentru a fi arse, dar totuși iată câteva modele care te fac să te răzgândești.

CarteValentine`scuinimioaresimesaj_1lumanari-gruppizap.com13823440598001

După ce am vizitat magazinul online, pot spune că acum îmi va fi și mai greu să ard lumânările. Dar, totuși există o soluție foarte practică și extrem de folositoare pe care v-o împărtășesc și vouă. Tot ce îți trebuie sunt doar câteva lumânări simple, dantelă, un borcan (sau oricare vas) și multă imaginație. Aceste căndeluțe oferă o eleganță aparte, iar noaptea se observă discret imprimeurile florale ale dantelei. Absolut superb!

905339_566744450012285_1334759682_o

Fluturași drăguți, hârtie și din nou multă imaginație. Este foarte simplu de confecționat această candelă și redă același efect impresionant!

1392465_614835008559565_1366735800_n

În acest anotimp se poate găsi foarte ușor un bostănel care poate fi decorat foarte frumos! 🙂

1385527_609544745755258_1020857866_n

Sursă informații: http://www.magazin-lumanari.ro/   https://www.facebook.com/lumealumanarilor    http://clujbrandstour.ro/

Sursă imagine: http://www.acasa.ro/    http://www.magazin-lumanari.ro/

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s