Azi am primit flori!


1978377_590961157640686_770586201_oAzi am primit flori!

Nu este nici ziua mea, nici vreo alta zi speciala.Ne-am certat rau pentru prima data aseara si el mi-a zis mai multe cuvinte urate care m-au durut foarte tare.Dar stiu ca ii pare rau si se caieste si pentru asta mi-a trimis flori.

Azi am primit flori!
Nu este ziua noastra sau alta zi speciala ;azi noapte m-a izbit de perete si a inceput sa ma stranga de gat.Parea un cosmar, dar din acelea in care esti treaz si stii ca nu poate fi realitate.Azi dimineata m-am trezit cu vanatai si dureri pe tot corpul, dar stiu ca ii pare rau .Pentru asta am primit flori.

Azi am primit flori!
Si nu este ziua Sfantului Valentin sau vreo zi speciala;azi noapte iarasi m-a lovit si m-a amenintat ca ma omoara; nici machiajul si nici manecile lungi nu au putut ascunde taieturile si loviturile pe care mi le-a facut de data asta.
Azi nu am putut merge la serviciu pentru ca nu voiam sa-si dea seama colegii.Dar sunt sigura ca ii pare rau, pentru ca mi-a trimis flori.

Azi am primit flori!
Si nu este ziua mamei sau vreo alta zi speciala; azi noapte m-a batut din nou, dar de data asta mult mai rau.Daca reusesc sa ma despart de el, ce voi face? Cum as putea sa ma descurc singura cu copii? Ce va fi cu noi daca nu ne vor ajunge banii ? Imi e atat de teama de el, dar in acelasi timp, depind de el atat de mult incat mi-e frica sa ma despart. Dar azi stiu ca se caieste pentru ca mi-a trimis flori.

Azi am primit flori!
Azi e o zi speciala :Este ziua inmormantarii mele.Azi noapte, in sfarsit , a reusit sa ma omoare.M-a batut pana am murit.Daca as fi avut curajul si puterea sa-l parasesc;daca as fi acceptat ajutor profesional.

Azi nu as mai fi primit flori.

1961762_588148941255241_1840604403_o

Aproximativ 80% din femeile din România sunt maltrate de soții lor și foarte puține apelează la poliție, majoritatea abia după ce sunt bătute crunt. Asta demonstrează cel mai recent studiu realizat în urma unor interviuri cu 42.000 de femei, de către Agenția pentru Drepturile Fundamentale a Uniunii Europene (FRA). Concret, 24% din româncele care au participat la studiu au declarat că au fost supuse violenţei de către partenerul de viaţă, în timp ce 14% au declarat că au fost supuse unor violenţe din partea altor persoane decat partenerul. Portretul agresorului se conturează astfel: peste 30 de ani, studii medii, cu un caracter foarte slab și probleme de comportament în copilărie.

Așadar, tragem un semnal de alarmă și încercăm să motivăm toate femeile care se află în astfel de relații degenerate, să părăsească partenerul de viață care o supune la astfel de tragedii. Să realizeze că aceea persoană niciodată nu se va schimba și că nu merită să trăiască în acest fel. Situația financiară și nici alte materiale nu trebuie să o oprească să nu plece.

Sursă imagine: Art Pics Photography

Sursă informație: http://vlycas.blog.com http://www.bzi.ro

Anunțuri

Un gând despre „Azi am primit flori!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s