Semne care ne trădează!


604003_308017362642900_2134054069_n”Fiecare gest, fiecare accesoriu, fiecare zâmbet spune o poveste. Mai întâi văd mersul. Îmi place să îmi imaginez de unde și cu ce gânduri vine mersul ei.

Cum se așează o femeie, ăsta e alt deliciu: iși alege locul în funcție de stare. Dacă vrea să fie remarcată, o sa iși aleagă spaţiul în care o vede oricine și în care lumina o avantajează. Dacă are o zi proastă, se va ascunde la cea mai îndepărtată masă, cu spatele la lume, cu privirea în pământ. Dacă are chef să îi observe pe alţii, se va propti cu spatele la un perete şi va scana.
După ce se aşează, începe să caute în geantă. Pot să jur că are acolo un întreg arsenal de lucrușoare. O să înşire pe masă obiecte aparent neimportante dar esenţiale pentru ea: pachetul de şerveţele, telefonul, poate un gloss, bricheta, pachetul de ţigări, cartea, ochelarii de soare, fiecare după tabieturi şi vicii.
Dacă e genul care își ingrijește mâinile, va face tot ce poate ca să iși arate unghiile proaspăt vopsite. Dacă e prinsă în offside cu manichiura, va fi uşor stingherită şi va sta cu pumnii strânşi a ciudă sub masă.
Toate gesturile inseamnă ceva! O suviță de păr rasucită pe deget, o mână uitată galeș pe gât, o aplecare ușoară în față, spatele încordat, joaca neglijentă cu un cercel sau altă bijuterie Toate!
Ați văzut cum bea o femeie, cum mănâncă sau cum folosește șervetul? Cum își modelează vocea și fraza în funcție de ce vrea? Cum iși încrucișează picioarele și își schimbă poziția în momente deloc întâmplătoare?
A, da! Fascinant, din nou, e să vezi cât de mulțumită e de trupul ei, după cum se expune. Unele se furișează, încercând să ascundă partea care le place, altele se expun cu candoare și zâmbet infinit mulțumit.
Cum, Doamne iarta-mă, să nu îţi vină să le iubeşti pe toate?”

Sursă imagine: www.oassf.com

Sursă informație: http://vlycas.blog.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s