Serialul meu preferat!


??????????????????

Neveste disperate (Desperate Housewives în original) este un serial american creat de Marc Cherry și produs de ABC Studios. Seria prezintă viața mai multor personaje ce locuiesc pe Wisteria Lane din orașul fictiv Fairview din statul Eagle, personaje care sunt prezentate prin prisma fostei lor vecine, decedată. Aparențele înșală căci, deși toate duc vieți casnice și trăiesc diferite probleme de familie, ascund secrete, mistere și chiar crime, apărând astfel un contrast între viața perfectă ce pare că o duc și cea reală, din spatele ușilor închise. Serialul este inspirat într-o oarecare măsură de filmul American Beauty și de viața creatorului, Mark Cherry.

Producția le are ca protagoniste pe Teri Hatcher în rolul lui Susan Mayer, Felicity Huffman în rolul lui Lynette Scavo, Marcia Cross în rolul lui Bree Van de Kamp și Eva Longoria Parker în rolul lui Gabrielle Solis. Mary Alice Young, interpretată de Brenda Strong, are rol de narator pe parcursului episoadelor, apărând ocazional în secvențe retrospective, amintiri și vise.

Încă de la premiera pe ABC, din 3 octombrie 2004, serialul a fost aclamat de critică și public, câștigând mai multe premii Emmy, Globuri de Aur și Screen Actors Guild, în aprilie 2007 fiind recunoscut ca cel mai urmărit program din segmentul demografic atras, cu o audiență de aproximativ 120 de milioane de telespectatori.

DESPHOUSE_Y1_GAL_FULLCAST1_S

Într-un cartier rezidențial al orașului fictiv Fairview, statul Eagle, într-o dimineață la fel de banală ca oricare alta, după ce și-a îndeplinit toate sarcinile de soție-model, Mary Alice Young se sinucide. Prietenele sale, Lynette Scavo, Gabrielle Solis, Susan Mayer si Bree Van De Kamp nu cred însă în varianta sinuciderii, și asta din două motive. În primul rând nu le venea să creadă că tocmai Mary, cea care părea cea mai fericită și mai echilibrată dintre cele 5 prietene fusese atât de disperată încât unica soluție a problemelor ei să fi fost chiar moartea. După înmormântare, printre lucrurile ei, cele patru prietene descoperă o scrisoare a prietenei decedate, scrisă cu o numai zi înainte, în care aceasta dezvăluie lucruri șocante. 

NevesteDisperatePersonajele principale au fost:

                    Susan Mayer=Teri Hatcher

                                           Bree Van De Kamp=Marcia Cross

Lynette Scavo=Felicity Huffman

Gabrielle Solis=Eva Longoria

Edie Britt=Nicolette Sheridan

Mary Alice Young=Brenda Strong

 

Am decis să urmăresc acest serial începând cu anul acesta. Știu, a fost cam târziu. Având în vedere că acest serial este foarte vechi și foarte cunoscut. Însă, de obicei, doar când dispun de mult timp liber mă apuc de vizionat seriale. La început nu era chiar așa de interesant, iar de la sezon la sezon, deja mă așteptam la un mister de elucidat. Această fază îmi părea cunoascută. Dar, lucrurile au început să se complice și pe zi ce trece deveneam tot mai interesată de ceea ce avea să se întâmple în serial. Da, poate suna ca un clișeu, dar deveneam puțin disperată. 🙂 Așa am început să vizionez mereu acest episod, chiar și atunci când aveam multe lucruri de făcut, terminam treaba mai repede pentru a mă răsfăța la sfârșitul zilei cu un serial – sau două 🙂 – 

desperate-housewives-672363l-imagine

Pe zi ce trece deveneam mai interesată de viața personajelor, de poveștile lor, de problemele lor și de modul în care reușeau de fiecare dată să le rezolve. Am învățat foarte multe lucruri de la aceste minunate femei! Începând de la modul în care să ne purtăm cu bărbații și cum să depășim problemele din viața noastră. Și nu vorbesc prostii, pentru că în esența acestui serial se observa că indiferent de problemele pe care le vom întâlni în viață, mereu ne va aștepta ceva mai frumos. De exemplu, te poți îndrăgosti din nou – după o relație eșuată, te poți bucura de viață – după învingerea unei boli grele, poți lupta pentru cele mai de preț lucruri – atunci când îți dai seama care sunt acestea. Acest serial te învață că undeva, acolo în depărtare, va exista o luminiță salvatoare care îți va călăuzi drumul încontinuare, motiv pentru care tu trebuie să decizi care sunt lucrurile care te fac cu adevărat fericită! 

4603_13_1

Deși, recunosc că acest serial s-a sfârșit puțin cam brusc și neașteptat de misterios, pot spune că am savurat cu plăcere fiecare secundă. De aceea, vă recomand cu drag să urmăriți acest serial. Cu siguranță vă veți regăsi câtuși de puțin în situațiile lor și vă veți putea da unele răspunsuri atunci când nu știți ce decizii să luați.

 

P.S: Pentru o bună vizonare, vă recomand site-ul 990.ro. 🙂

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s