Părerea femeilor despre bărbați


16656_729227113784537_1152960191_n

Haina nu face un bărbat: degeaba porți cele mai scumpe și la modă haine dacă n-ai un comportament adecvat și ai întotdeauna nevoie de laudă. Degeaba te plimbi printr-o mașină de lux, nu va impresiona fetele serioase. Să fie clar, vorbesc de cele care vor o familie sau o relație serioasă, nu mă refer la aventuri sau pasiuni trecătoare.
Un băiat vorbește, un adevărat domn face: gata cu pălăvrăgeala, vrei să o săruți? Fă-o. Vrei să vorbești cu ea? De ce nu o suni? Dovedește-i că pentru tine este cea mai frumoasă, surprind-o, fă-o să se simtă protejată și îndrăgită.
Caută să-i faci surprize originale, deschide mintea când o asculți, trebuie să descoperi ce îi place și să îi dovedești că ai fost atent.
Femeia este geloasă pe bărbatul care știe că poate călca strâmb. Vrei încredere? Ia-o cu tine în oraș și prezintă-i lumea ta, poartă-te natural. Nu încerca să pari bărbatul perfect, trebuie să îi dovedești că ești bărbatul pentru ea.
Ia-o de mână pe stradă, dacă te plimbi cu mâinile în buzunar pierzi puncte pe care sigur nu le vei recupera. Arată-i că nu-ți ascunzi sentimentele, că ești un om matur și responsabil, că vrei să vezi zâmbind.
Un adevărat domn nu o lasă să adoarmă supărată: dacă ești lângă ea, ia-o în brațe. Dacă ești departe, sun-o, dovedește-i că între voi nu e loc pentru mândrie.
Un adevărat domn nu jignește, nu lovește, nu ridică vocea și nu pleacă. Înfruntă orice discuție fără să o compari cu alte domnișoare, ea este ea și, ca să nu uiți, tot ce-și dorește este să fie unica din viața ta. Să-ți facă prezentul mai frumos decât trecutul.

Autor: Maria Cristiana Tudose

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s