Vagabondul milionar – un film de excepție


Slumdog_Millionaire_1236885234_2008
Povestea lui Jamal Malik, un orfan de 18 ani care a crescut în mahalalele orașului Mumbay și care acum este pe cale să trăiască cea mai importantă zi din viața lui. În timp ce întreaga țară îl privește la televizor, el este doar la o intrebare distanță de a câștiga fabuloasa sumă de 20 de milioane de rupii la concursul „Vrei să fii milionar?”
Însă la finalul competiției, Jamal este arestat pentru că este suspectat că a trișat, deoarece un băiat care a crescut pe străzi nu are de unde să știe atât de multe. Disperat să-și demonstreze nevinovația, Jamal își povestește viața pe care a dus-o în mahalale în care el și fratele lui au crescut, aventurile pe care le-au trăit. 
Tot acum intră în scenă și Latika, fata pe care a iubit-o, dar de care nu mai știe acum nimic. Jamal știe fiecare raspuns din concurs pentru că a trecut de-a lungul vieții prin întâmplări spectaculoase, în urma cărora a învățat exact ce este întrebat de prezentator. O singură întrebare rămâne fără răspuns: ce caută acest tânăr, care, în mod evident, nu are nici cea mai mică intenție de a se îmbogăți, la un astfel de concurs?
Filmul a câștigat în anul 2009 nu mai puțin de opt Oscaruri, printre care pentru cel mai bun film al anului, cel mai bun regizor, cel mai bun montaj și cel mai bun scenariu adaptat.
Vagabondul milionar – (en. Slumdog Millionaire) este un film de lung-metraj regizat de Danny Boyle și Loveleen Tandan,[2] după un scenariu scris de Simon Beaufoy, adaptare după romanul Q & A al indianului Vikas Swarup. Filmul a fost marele câștigător al Premiilor Academiei Americane de Film pentru anul 2008, câștigând premiul pentru cel mai bun film și la alte șapte categorii.
 
Aici găsiți filmul online:
http://www.filmulde10.com/load/drama/vagabondul_milionar/4-1-0-597
 
Iar aici puteți urmări trailer-ul:
 
 
Vă invit să urmăriți acest film extraordinar și să extrageți învățămintele potrivite 🙂
 
Sursa: www.cinemarx.ro www.protv.ro/filme-seriale  www.cinemagia.ro
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s