Sunt eu!


vreau

Sunt puternica si ambitioasa! 

Sunt optimista si increzatoare!

Imi ridic privirea din pamant chiar daca am plans!

Sunt eu! Sunt femeie!

In viata, exista momente cand oricat de puternica ai fi, oricat de increzatoare ai fi in fortele tale, tinzi sa cedezi. Cuvintele si faptele grele ale altora te tintesc din ce in ce mai des. Chiar daca inainte nu le puneai la suflet si evitai sa te superi, astazi nu mai poti. Te intrebi cat poti sa mai inghiti? Oare poti trece si peste asta? Insa trebuie sa ai forta si daca nu gasesti sa incerci sa cauti. Cand vin aceste situatii dificile, nimeni nu te intreaba daca esti pregatita. De fapt, niciodata nu suntem pregatite, pentru ca nu te astepti nicicand la asta.

                                                                Sunt momente in viata cand te abtii sa nu plangi. Sunt momente cand vrei sa fii singura, sa poti tipa cat te tin plamanii, sa poti plange cat te tin obrajii si toate aceste lucruri doar ca sa poti scapa de durere. Totusi, in timp ce plangi iti trec prin minte motivele grele ale supararii, dar si faptul ca ai ajuns din nou sa plangi, ai ajuns din nou prada acestor clipe. Si plangi si te gandesti, certandu-te cu tine insuti, pana cand te opresti, dandu-ti curaj sa nu mai plangi, gata a trecut, sau lasa va fi bine, ierti tu si asta. Haide, ca au fost altele mai grele! E trist ca esti singura persoana care  isi spunea asta!

                                                                                     Viata e plina de incercari, de teste la care nu ai admis sau respins…dar totusi merge inainte! Apoi te gandesti la motivele acestor clipe, incepi sa nascocesti dupa adevar, dupa samburele care a provocat din nou lacrimile tale sa curga! Te invinuieste si ai regrete! Dar iti dai seama ca nu tu esti motivul, nu tu esti cea care s-a schimbat. Nu stii daca va mai fi la fel, dar se pare ca totul are un pret si ca fiecare clipa de fericire, cateodata o platim in lacrimi!

Dar…sunt eu! Sunt femeie!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s