Ciocolata de casa Bounty


Hmm…glazura de ciocolata si mult cocos. O nebunie! Ma declar o fana al acestui desert delicios! Ce imi place la modul de preparare? Pentru ca se face foarte repede si nu lasi in urma multa dezordine. Am incercat aceasta reteta ieri si am fost foarte incantata de rezultat. De aceea, v-o impartasesc si voua!

Ingrediente:

  • 200 ml frisca lichida
  • 300 gr cicolata cu lapte
  • 200 gr fulgi de cocos
  • 50 gr unt
  • 85 gr zahar

Mod de preparare:

  • se pune la foc mic frisca lichida, untul si zaharul;
  • amestecam incontinuu pana ce zaharul s-a topit;
  • luam vasul de pe foc si adaugam fulgii de cocos, dupa care intindem compozitia intr-o tava;
  • dam tava la rece pentru o ora, pentru a se lega compozitia;
  • apoi taiem batonase pe care le rotunjim la colturi;
  • preparare1
  • dam batonasele la rece pana a doua zi, dar daca nu mai aveti rabdare le dati la congelator 2-3 ore;
  • ciocolata o topim la bain-marie, apoi trecem batonasele prin ciocolata racita la temperatura camerei;
  • punem batonasele pe hartie de copt si asteptam sa se intareasca ciocolata;

preparare2

Gata! Foarte simplu si rapid! Va invit sa faceti si voi aceasta reteta acasa si sa va bucurati de acest desert delicios impreuna cu cei dragi!

bounty1Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s