Cum ne machiem in functie de varsta?


Când te priveşti dimineaţa în oglindă, tenul e primul care se uită înapoi la tine. Ca să-ţi placă ce vezi, nu te „picta“ în exces de la 20 de ani.

–20 de ani–

20 de ani este vârsta la care trebuie să-ţi scoţi în evidenţă pielea într-o stare excelentă. Folosind creme autobronzante, pudre şi loţiuni cu protecţie solară, o să străluceşti la propriu. Săptămânal, exfoliază tenul cu un scrub cu fructe. Pentru seară, dacă vrei un look glamour, intensifică-ţi privirea cu ajutorul genelor false. Nu exagera, şase sau maximum zece gene individuale subtile sunt de ajuns pentru a întoarce multe priviri. Profită de nuanţele vii pentru pleoape, dar nu odată cu genele aplicate! Ceva de ţinut minte: Nu folosi fondul de ten pe toată faţa. Mai puţin înseamnă întodeauna mai mult. Dacă ai nevoie de „acoperire“ încearcă, mai degrabă, o cremă hidratantă nuanţatoare, dar numai acolo unde e nevoie. Prea multe produse aplicate la vârsta ta pot forma o mască, ceea ce nu e deloc flatant.

–30 de ani–

La fel ca obrajii, buzele încep să se decoloreze odată cu vârsta. De asta e important să foloseşti un ruj cu pigment mai puternic. Încearcă un roşu seducător cu textură mată, în timp ce machiajul ochilor este natural. Combate liniile fine cu un fond de ten hidratant lichid sau optează pentru unul cu particule ce reflectă lumina. Ceva de ţinut minte: Nu aplica pudra dacă n-ai urmat două reguli: foloseşte o pensulă pufoasă şi întotdeauna scutur-o după de ai tăvălit-o prin pudră, înainte să o pui pe faţă.

–40 de ani–

Distrage atenţia de la cearcănele din jurul ochilor şi de la ridurile ce încep să se adâncească. Începe cu aplicarea unui baton iluminator peste anticearcăn. Caută rujuri ce conţin colagen şi care au o tentă bleu, pentru că dinţii vor părea mai albi. Alege culorile pentru pleoape cu precauţie, pentru că nuanţele prea intense te fac să pari mai în vârstă. Dacă sprâncenele par risipite, foloseşte creionul special pentru a umple golurile. Ceva de ţinut minte: Nu te speria. Stresul se manifestă cel mai frecvent la femei în jurul acestei vârste. Pentru că liniile de expresie, căderea părului, petele pe piele şi pleoapele lăsate apar acum, e esenţial să ai grijă de pielea ta. Dieta, exerciţiile fizice şi îngrijirea tenului, toate sunt o bucăţică din puzzle-ul ce formează frumuseţea ta.

601526_497204036981332_696279043_n

Trucuri pentru toate vârstele

Make-up artistul Mirela Vescan te învaţă care sunt şi cum să eviţi cele cinci „păcate capitale“ în machiaj

Blush-ul de clovn: Cerculeţele roşii din obrajii dau senzaţia că te-ai jucat cu fardurile mamei. Nu uita să uniformizezi produsul. Culorile anilor ’80: Rujul roz strălucitor arată bine numai pe buzele actriţelor din filme. Renunţă la sclipici! Eyelinerul care curge: Cu timpul, pleoapele transpiră, şi machiajul se topeşte. Optează pentru creioane waterproof. Sprâncenele subţiri: Există proporţii şi dimensiuni în funcţie de fiecare faţă. Sprâncenele Pamelei din Baywatch se purtau în anii ’90! Bronzul… murdar: Nu aplica pudra bronzantă pe toată faţa, pentru că vei părea de parcă tocmai ai pierdut o bătaie cu noroi.

Sursa: eva.ro

Anunțuri

Un gând despre „Cum ne machiem in functie de varsta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s