Ce purtam in aceasta primavara?


Chiar dacă primăvara se lasă aşteptată şi îi place să se joace cu noi (când apare, când dispare) asta nu înseamnă că nu putem să ne pregătim garderoba pentru anotimpul cald. De departe, cea mai sexy tendinţă din acest sezon este talia la vedere. Fustele cu talie înaltă şi bustierele minuscule ne transformă în nişte adevărate dive. Însă, cu o condiţie: să avem un abdomen care merită să fie arătat. Aşa că, toată lumea la sală!

Combinaţia alb şi negru este „fixaţia” designerilor din acest sezon. Şi dacă ne gândim câte haine albe şi negre avem în garderobă, e posibil să ne molipsim şi noi. Preferatele rămân hainele în dungi sau pătrate albe şi negre. Este timpul să ne jucăm!
Dungile sunt şi ele nelipsite din toate prezentările şi ar trebui să nu lipsească nici din garderoba noastră. Iar dacă dungile de pe hainele tale sunt în alb şi negru este perfect. Însă, mare atenţie cum le porţi. Dungile verticale înalţă orice siluetă, iar cele orizontale te fac să pari mai lată. Aşa că, foloseşte-le inteligent!
Imprimeurile florale emană feminitate. Şi cum să nu te cucerească o rochie cu flori pictate, în culorile primăverii? Aşa că, poartă o astfel de rochie atunci când vrei să scoţi în evidenţă latura ta feminină şi delicată.
Volanele sunt încă de anii trecuţi pe lista mea. Îmi plac pentru că sunt foarte feminine, dar şi pentru că te ajută să te joci cu silueta. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l ştii despre volane este că ele dau volum. Aşa că, poartă-le acolo unde vrei să adaugi!
Ţinuta din denim este una dintre preferatele mele din acest sezon. Şi chiar dacă în toţi aceşti ani nu am renuţat la nemuritorii jeanşi, parcă niciodată nu mi-au plăcut mai mult cămăşile sau jachetele din denim. Îţi dau un aer tineresc şi te fac să te simţi coolMixurile de imprimeuri sunt perfecte dacă vrem să dăm viaţă unei ţinute. Şi fie că vorbim de imprimeuri grafice, florale sau psihedelice, efectul va fi unul pe măsură.

533423_503269556374780_1398619792_n

În încercarea de a ajuta primăvara să vină mai repede, ne-am gândit că am putea s-o „ademenim” cu haine pastel. Poate că baby-bleu, galbenul-citron sau vernilul vor reuşi să atragă soarele.

Ştim că pentru sezonul primăvară-vară 2013, designerii au preferat hainele negre sau clasica combinaţie alb şi negru, dar cum putem întâmpina mai bine primăvara dacă nu cu nuanţe pastelate?

Aşa că, nu renunţa la hainele tale pastel de vara trecută şi poartă-le cu zâmbetul pe buze. Pentru că rochiile din dantelă, în nuanţe de roz pudrat sau fustele plisate colorate în vernil sau galben-şters nu pot fi purtate decât de o persoană care radiază de fericire. Pastelurile se „asortează” cu o fată visătoare, îndrăgostită, care „pluteşte” pe norişorul ei roz pudrat. Şi de ce nu am fi şi noi o astfel de fată, chiar şi pentru o zi? 🙂

299148_501099689925100_512766840_n

Asadar, in aceasta primavara ne putem juca cu imprimeurile si culorile acestui anotimp. Speram ca vremea buna va tine cu noi si vom avea parte numai de soare!906426_567256579964071_668250612_o

Va doresc o zi frumoasa!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s